sylvanderlee@hotmail.com

06-13035700

Corona!

En dan ben je net een paar maanden voor jezelf en dan mag je de deuren sluiten. En nu?

Ik zag dat vele collega's online les gingen geven, nou dat is niets voor mij, met me gezicht op bewegende beelden. Maar de vraag kwam er toch bij de kinderen, tja voor de kinderen wilde ik het wel doen... Syl!! dan kan je het ook voor volwassenen. Ik wil niet dat iedereen mij ziet dus even kijken hoe en wat, kwam ik erachter dat je een besloten groep op facebook kan aanmaken en zo kan alleen de mensen zien die jezelf uitgenodigd hebt in de groep.. Dus, oke! ik ga het ook gewoon doen... even wat onwennig, zo af en toe een kat in beeld, soms wordt je live onderbroken, en eruit gezet omdat je muziek gebruikt wat niet mag!! huiskamer verbouwen tot dansstudio en yoga studio, maar eerlijk is eerlijk het heeft ook wel wat..ze kon ik even goed doorgaan en de leden in beweging houden..

Ik merkte dat de laatste weken ik mezelf enorm moest toezetten om weer les te geven, want wat mis ik de interactie met de mensen. Er is besloten door het kabinet dat de kinderen weer mogen lessen, maar dan buiten...Jjeetje zeg, weer wat anders, dus opzoek naar wat de mogelijkheden zijn... Ja, bij de korfbal waar mijn eigen kinderen sporten mag ik buiten les geven aan mijn meiden groepje voor de zumba.. Fijn om weer wat te mogen doen.. Weer een paar weken verder mogen we ook met volwassenen buiten sporten, buiten zumba zie ik niet zo zitten met volwassenen maar ik heb al een tijdje in mijn hoofd om het wandelen weer op te pakken, dit is nu dus de tijd ervoor omdat te gaan doen! ik mag max 12 mensen.. en dat was geen probleem de mensen zijn het inmiddels aardig zat om thuis te blijven.. En dan zie je overal dat er buiten Yoga beoefend wordt... Tja ik heb geen mooie tuin, dan een park in de buurt... En ineens komt er een heel mooi idee omhoog, ik het blote voetenpad gevraagd of er een mogelijkheid is om daar Yoga les te geven.. En dat kan!!! Heel blij, dus 2e pinksterdag ga ik mijn eerste buiten les Yoga geven...En als het een succes is dan hou ik hem voorlopig op Maandag avond staan.

Het leuke is dat de mensen die op de camping staan ook mee kunnen doen met mijn les, dat wordt vast een succes.. en wie weet komen er nog meer lessen .