Wie ben ik?

Ik ben Sylvia van der Lee- Sietses,

Getrouwd en moeder van 2 opgroeiende kinderen,

Waar ik blij van wordt is de natuur, lezen in het voor/najaarzon.

Heerlijk ontspannen met een haaknaald in mijn hand op de bank, en zo af en toe in de keuken om weer een leuk recept uit te proberen. Ga graag een dagje naar Texel en wandelen in Schoorl.

Puur, Volle maan, Tarot, Herfst, blote voeten, Bos, Vrolijk,

Ik werk ook voor 10 uur bij koekfabriek in Enkhuizen (tja hoe tegenstrijdig is dit), maar ja, er moet toch ook beleg op die volkoren boterhammen.

Een paar jaar geleden was ik ruim over de 100 kilo, veels tezwaar, Met hulp van voedingscoach Tineke Schaper ben ik dichterbij mezelf gekomen en in gaan zien dat hoe ik leefde niet gezond was, op eigen kracht heb ik een nieuwe balans gevonden in mezelf, En nog steeds blijf ik de balans zoeken, want je lichaam veranderd, de vrouwelijke hormonen, je leefomgeving, als je basis maar goed is, en je gezond verstand erbij houd,

Hierdoor doe ik wat ik nu doe, Ik wil graag mensen helpen laten inzien

Sinds 2017 help ik als ervaringsdeskundige mensen aan een gezonder leefstijl, zowel fysiek en mentaal . Ik wil graag dat je bewust wordt van je lichaam door te luisteren en te voelen, en uiteindelijk zie je in de spiegel

- Wie! je echt bent..

Naast je gezin, je baan je drukke sociale leven, een mooie balans met gezonde voeding, en het liefst met blijvend resultaat...

Naast voedingsadvies geef ik ook sportlessen en blijf mezelf steeds ontwikkelen.


De lessen die ik geef zijn onder andere:


- Yoga, Power/vinyasa en Yin Yoga.. Deze 200- uurs opleiding heb ik gevolgd bij de Aalo.

- StoelYoga heb ik bij Paula Jap Tjong gevolgd.

- Yoga voor kinderen Op dit moment bezig met een opleiding om ook Yoga aan kinderen en Tieners te geven, ook bij de Aalo en de Tiener yoga bij Patty Jongemaets en Femmy Brug.

Mijn gedachten gaan uit om kinderYoga op een wobbel te geven. Iets Unieks in Enkhuizen...


- Zumba zowel aan volwassenen als aan kinderen, even heerlijk op verschillende stijlen muziek dansen

- Sportief wandelen stevig doorwandelen met tussendoor, kracht, balans oefeningen, zodat je hele lichaam soepel blijftKortom een bezige blije bij,Meer info!

Heeft u naar aanleding van deze info nog vragen, neemgerust contact met mij op of maak vrijblijvend een kennismakings afspraak..

Sylvia van der Lee

Kievitstraat 37

1602 PM Enkhuizen

T: 06 13035700

E: sylvanderlee@hotmail.comSylvia van der Lee